Scroll to top
© 2019 Copyright Good Thought

Stresscoaching

Stresscoaching

Det handler om at skabe trivsel

Stress skærper alle sanser og optimerer præstationsevnen på den korte bane. Det er, når presset fortsætter over en længere periode, at stress bliver negativt og kan skade helbredet. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi tager stress alvorligt.

Good Thought har i mere end 15 år arbejdet med mennesker, der har haft stress inde på livet, og det kan ske for alle. Stress er ikke en svaghed men derimod en naturlig og sund reaktion på en uhensigtsmæssig situation.

Nytænkning

Der er brug for at se på stress med friske øjne dvs. undersøgende og ikke dømmende. På den baggrund finder vi frem til de justeringer, der er brug for i forhold til at tackle aktuelle udfordringer og skabe trivsel.

Fælles ansvar

Selvom, det som stresser, er individuelt, kan problemet sjældent løses af individet alene. Der er som oftest brug for at se på strukturer, krav etc. og ikke mindst samspillet. Forskning peger eksempelvis på at udfordringer i samspillet skaber mere stress end selve arbejdspresset.

Når stresssymptomerne ses i et nyt lys, vil de fremover fungerer som en guide, der minder os om at stoppe op, overveje situationen og se på handlemulighederne.

Indhold:

  • Kend stresssignalerne og forstå budskabet
  • Indsigt i hjernen samt tanke- og handlemønstre
  • Respekt for egne grænser og ressourcer
  • Mental, følelsesmæssig og fysisk balance
  • Hvordan fundamentet og selvværdet styrkes
  • Fokus på værdier og trivselsfaktorer
  • Bevidsthedstræning – mindfulness

Metode

Der findes ikke en enkelt metode eller vej, da vi alle er forskellige. Et forløb tager derfor udgangspunkt i den konkrete situation og inddrager på den baggrund de konkrete redskaber.

Et forløb hos Good Thought øger bevidstheden og evnen til at træffe de ‘rigtige’ beslutninger. 

Et forløb kan strække sig over 6 til 10 sessioner afhængig af den konkrete situation.

Derfor!

Stress er en mulighed for at skabe forandringer, der forbedrer den generelle trivsel.

Ved aflysning senere end kl. 16.00 dagen før aftalt tid, betales fuld pris.