Scroll to top
© 2019 Copyright Good Thought

Styrk det bevidste lederskab

Det bevidste lederskab er en af de vigtigste konkurrenceparametre i fremtiden. Det handler ikke om management, modeller og redskaber. Det handler om, hvordan du leder dig selv.

Good Thought’s mission er at skabe udvikling og bevidsthed, der styrker det bevidste lederskab hos det enkelte menneske såvel som hos virksomheder.

/services

01. Vi tilbyder

Kurser

Kurser

Good Thought leverer skræddersyede forløb med fokus på at skabe balance hos den enkelte og i organisationen. Good Thought udvikler de kompetencer, der er nøglen til menneskers og virksomheders fremtidige vækst.

Læs mere
Foredrag

Foredrag

Good Thought leverer inspirerende foredrag til virksomheder, organisationer, foreninger og netværk. Foredragene giver nye synsvinkler og involverer deltagerne, er vedkommende og ``i øjenhøjde``.

Læs mere
Forløb

Forløb

Et forløb hos Good Thought bygger på den tankegang at al udvikling starter indefra og at blivende forandringer kræver, at vi arbejder på såvel det mentale, følelsesmæssige som det fysiske plan og samtidig træner bevidstheden.

Læs mere

Styrk det bevidste lederskab

Om Good Thought

Om os

Det bevidste lederskab handler ikke om management, modeller og redskaber. Det handler om, hvordan du leder dig selv.

Det bevidste lederskab er en af de vigtigste konkurrenceparametre i fremtiden, uanset om vi taler om vores professionelle eller private liv. Hvorvidt vi lykkes og er tilfredse med os selv, og det vi bidrager med, er i høj grad afhængig af, hvordan vi leder os selv gennem de udfordringer, vi uundgåeligt møder på vores vej.

Mission

Good Thought’s mission er at skabe udvikling og bevidsthed, der styrker det bevidste lederskab hos det enkelte menneske såvel som hos virksomheder.

Good Thought arbejder ud fra den grundholdning at indre balance skaber ydre balance, og at vi har brug for at kombinere forskellige psykologiske tilgange med bevidsthedstræning for at skabe en kontinuerlig forandringsproces.

Profil

Min livsmission er at motivere mennesker til at finde ind til sin inderste kerne og udfolde sine højeste potentialer. På den baggrund blev Good Thought etableret i 2003.

Personligt er jeg livsnysgerrig, analytisk og kreativt tænkende med begge ben på jorden. Jeg har en stor indlevelsesevne og psykologisk indsigt. Derudover er jeg ambitiøs og kvalitetsbevidst og stræber kontinuerligt efter at finde nye synsvinkler og helhedsorienterede handlemuligheder for det enkelte menneske og for organisationen.

/referencer

Vores kunder

02. Referencer

Det er den bedste og mest effektive terapiform – det rykker – og jeg tænker tilbage på oplevelserne og bliver i godt humør.

— Carina Mogensen

Kurset blev en af de oplevelser, jeg vil kalde ``et af de store vendepunkter i mit liv. Sjældent møder man en så stor empati, indlevelse og professionalisme.

— Kristian Nielsen

Jeg fik mange målrettede redskaber og ideer, som jeg kunne bruge til at komme videre med både i mit arbejdsliv og i mit privatliv. Alt i alt en positiv oplevelse. Ta' chancen - der er intet at tabe – men alt at vinde.

— Michelle Dawn Pedersen

/Email

Kontakt Good Thought i dag

03. Skal vi samarbejde?

Kontakt Good Thought med dine spørgsmål eller send dit telefonnummer eller email adresse og jeg vender tilbage til dig.

Telefon: 28 19 70 39
Email: annakarin@goodthought.dk